Rreth Nesh

Fitness World Albania me një eksperiencë 18 vjeçare në tregtimin e pajisjeve sportive për palestra,hotele dhe ambiente shtëpie. Cilësia e lartë e pajisjeve sportive mardhënia jonë shumë vjeçare me partnerët tanë të huaj nga shtete si Gjermania, Holland dhe Itali.

Me eskluzivitetin e firmave lider në botë si Tunturi dhe Gymstick, e bën Fitness World Albania vendin e duhur ku ju mund të gjeni produkte me varietet të gjerë, që prej pajisjeve sportive deri tek aksesorët e palestrës, apo aktiviteteve të tjera fizike.

Produktet e tregtuara prej nesh janë të një cilësie të lartë, duke përmbushur çdo kërkesë të klientëve tanë. Pajisjet e tregtuara janë të përshtatshme për ambiente të ndryshme, duke filluar nga palestrat, hotelet dhe ambientet e shtëpisë.

Ne kemi pajisje dhe vegla fitnesi me kualitet të lartë për njerëz në çdo moshë dhe niveli fitensi. Falë importimit të produkteve ne mund të ofrojmë një shërbim edhe më të mirë klientëve tanë. Stafi ynë i teston produktet vetë për të arritur kualitetin e duhur, në këtë mënyrë ne mundemi ti ofrojmë këto produkte funksionale, efektive dhe të sigurta klientëve tanë.

Ka disa arsye përse të zgjidhni pajisjet dhe veglat sportive prej Fitness World Albania.
Ne ofrojmë një rreze të gjerë produktesh me kualitet dhe çmim të mire, shërbim klienti fantastik, magazine të madhe produktesh dhe klientë të kënaqur.  

Me çmime konkuruese në treg, Fitness World Albania është e hapur në disa pika shitjeje, Pezë Helmas, Tiranë, Magazina e madhe dhe Showroom-i ynë i gjendur pranë “Prokurorisë së Përgjithshme” Tiranë, në rrugën “Qemal Stafa”.

Investimi më i mirë që mund të bëni është investimi në shëndetin tuaj!

Ju mirëpresim!

Misioni

Ofrimi i pajisjeve sportive me kualitet të lartë dhe kënaqësia konsumatore.

Vizioni

Të jemi lider në marketin e pajisjeve dhe veglave sportive.

Vlerat

Cilësi, Besueshmëri, Fleksibilitet, Korrektësi.